Mobildiskotek Nightproject

9490 Pandrup - Se flere DJs og diskoteker i Pandrup

Om Mobildiskotek Nightproject

Vi leverer komplet mobildiskotek inkl. DJ, lyd og lys fra kun 2.450,- alt inklusive
- Fødselsdag
- Efterskole-/gymnasiefest
- Firmafest m.m.

Står du og skal holde en fest for dine nærmeste, så har vi et diskret setup, som passer perfekt til både indendørs og udendørs arrangementer for op til 30-40 pers.
Skal du i stedet holde en mellemstor fest, kan vi levere et diskotekssetup med lyd og lys egnet for op til 70-80 pers.
Ønsker du det helt store diskotekssetup kan vi levere et lydanlæg, der let spiller et stort forsamlingshus op, samt et flot lysshow så I oplever den helt rigtige diskoteksstemning.

Vi har både DJs for det unge og det modne publikum. Deres bibliotek er opdateret og deres musikkendskab bredt. Du og dine gæster kan selvfølgelig ønske musiknumre hele aftenen.

Vores speciale er fester for det modne publikum på op til 100 pers. samt fester for det unge publikum på op til 200 pers. Derudover har vi leveret mobildiskotek til en lang række forskellige arrangementer, som derigennem har givet os en bred erfaring med mange forskellige typer arrangementer, lige fra Aalborg Karneval til 60 års fødselsdage.

Vores DJs for det modne publikum spiller 70-80-90er numrene mixet med de nye hits, så der er musik for enhver smag, så kridt danseskoene. Ønsker du en diskofest, kan vi supplere lyssetup'et med en stor diskokugle, så stemningen rigtig holdes.

Er festen for det unge publikum ved vores DJs, hvad der rører sig på diskotekerne. Musikken bliver de fede numre mixet med de gode klassikere, så du og dine gæster rigtig kan skråle med.

Kontakt os endelig og få en pris på dit arrangement samt en uforpligtende samtale, så dine forventninger til festen imødekommes.

Referencer

Kennet Nielsen, 18 års fødselsdag

Mobildiskotek NightProject kan varmt anbefales. Vi brugte dem til en 18 års fødselsdag, hvor både familie og venner var inviteret med. Så alders gruppen spændte vidt 10 år til 70 år. De spillede alt slags musik, og var super gode til at fange hvilken musik, de skulle spille på hvilket tidspunkt. Var der musik ønsker, fandt de dem næsten med det samme, og spillede nogle flere nummer i samme stil. Skal vi holde fest igen, håber vi, de er ledige. Vi vil anbefale Jer til alle der snakker om at holde fest.

Allan Mølgaard, Julefrokost

Trods DJens unge alder spillede han meget varieret musik, der passede et blandet pubikum som vores. Aldersmæssigt spænder vi fra unge lærlinge til efterlønsalderen.

Anne-Dorte, 2 x 40 års fødselsdag

... tak for en perfekt aften.. Det var du bare super god til.. :-) vi havde den fedeste aften og er meget tilfredse.. Mange hilsner fra AD og LH

Bente, 60 års fødselsdag

… Tusind tak for din indsats til min fødselsdag - du var i høj grad medvirkende til, at min fest blev en succes. Aldrig før er der blevet danset så meget, og du kan roligt udvide dit repertoire til, at du gerne spiller for folk i alle aldre. De ældste deltagere var denne gang 75 år. Da jeg sagde farvel til gæsterne søndag formiddag, var der flere, som sagde, at det var helt fantastisk, som du havde mixet musikken. Den var så inspirerende, at det var umuligt at sidde ned ret lang tid ad gangen. …

Ronja, Efterskolefest

... Jeg ville bare sige tak for en super fed aften, og lige lade jer vide at i er de første DJs der ikke er kommet nogle klager over! Håber I er klar igen til foråret.

Youtube

Kontakt

Mobildiskotek Nightproject

Telefon : 61 39 92 76

[javascript protected email address]

Spiller ved

 • Bryllup

 • Firmafester

 • Fødselsdag - Unge (18-25)

 • Fødselsdag - Voksne (26+)

 • Fødselsdag - Børn (under 18)

 • By- og sportsfest

 • Folkeskolefest

 • Studiefester

 • Kandidatfest

 • Konfirmation

 • Modeshow

 • Butiksevent

Områder

 • Midt & Vestjylland

 • Nordjylland

 • Østjylland