Lej en DJ og mobildiskotek til fest

DJroom.dk er en online og uvildig portal for DJs og mobildiskoteker i Danmark, hvor du nemt, hurtigt og GRATIS kan indhente tilbud og billige priser på leje af DJs. Samtidig kan du også få en oversigt over landets DJs og mobildiskoteker, der kan leverer fantastisk musik til en hver fest!

Indhent GRATIS tilbud og priser på musik fra DJs og mobildiskoteker

På DJroom.dk kan du nemt, hurtigt og gratis få tilbud samt priser på musik fra DJs og Mobildiskoteker til din fest eller arrangement. Book og lej DJs og mobildiskotek til alle typer fester, f.eks. firmafester, fødselsdage, sommerfester, nytårsaften, gymnasiefester, handelsskolefester, ungdomsfester, kandidatfester, byfester, fredagsbarer, unifester og bryllupper.

Indhent tilbud på DJ gratis

Få 3 tilbud gratis fra DJs i dag

Opret dit arrangement i dag og få 3 tilbud gratis fra DJs og mobildiskoteker, som spiller i din by og nærområde. Start med at beskrive din fest eller arrangement og du vil indenfor kort tid modtage 3 kvalificeret tilbud og en god pris på vores bedste DJs og mobildiskoteker, der kan levere den musikalske oplevelse, du ønsker til din fest.

Sammenlign de modtagne tilbud og priser

Når du har modtaget dine tilbud på musik til festen, kan du sammenligne dem ud fra bl.a. pris, afstand, udstyr m.m. Det er meget nemt og overskueligt, da dine tilbud opstilles side om side. Alle tilbud gemmes på din profil, så du altid nemt har adgang til dem. Men denne fleksibilitet og overskuelighed, finder du hurtigt den bedste DJ og mobildiskotek til din fest. Det garanterer vi!

DJs i hele landet

DJroom.dk har som noget helt unikt et stort udvalg af DJs og mobildiskoteker, som spiller over landet landet. Fra Bornholm til København, Roskilde, Holbæk, Præstø, Falster, Maribo, Svendborg, Odense, Sønderborg, Tønder, Esbjerg, Ribe, Vejle, Kolding, Ringkøbing, Skanderborg, Silkeborg, Herning, Horsens, Århus, Viborg, Randers, Aalborg, Thisted, Hjørring til det aller nordligste i Skagen!

Se alle DJs og mobildiskoteker

 

Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på kundeservice@djroom.dk eller via kontaktsiden.

Find os i Facebook