Festlokaler – Oversigt over festlokaler i Danmark

Søger du et festlokale? Find festlokaler i København til din fest, bryllup, fødselsdag, konfirmation og andre arrangementer.

Sådan finder du det perfekte festlokale

Når der skal holdes fest, er det vigtigt, at du lejer eller låner det perfekte festlokale, så du får rammerne til den bedste fest. Der findes mange festlokaler rundt omkring i Danmark og vi forsøger at hjælpe dig til at finde det bedste lokale til din fest, bryllup, fødselsdag, konfirmation eller et andet arrangement.

Se listen af festlokaler i København her

4 ting du skal huske, når du lejer et festlokale..

  1. Et festlokale skal først og fremmest have den rigtige størrelse og beliggenhed, så du får rammerne til den bedste fest. Find et festlokale, som ligger tæt på dig og centralt for dine gæster. Så får du størst mulig tilmelding.
  2. Det er også vigtigt, at festlokalet ikke er for småt, så der ikke er plads til f.eks. dansegulv eller bar. Lokalet til din fest må heller ikke være for stort, så gæsterne skal ud på en længere vandretur for at komme til dansegulvet. Vælg et passende lokale, så du både får en hyggelig og intim stemning samt plads til at bevæge sig på.
  3. Sørg for at festlokalet har nok borde, stole, service, pæne toiletter, eventuelt en bar, stort køkken, opvaskere osv. Mangler du borde, stole eller service findes der mange firmaer, hvor du kan leje ekstra.
  4. Sidst, men ikke mindst – skal der danses til din fest er det bedst, at lokalet er et stort og sammenhængende lokale, så dansegulv og siddepladser er tæt på hinanden. Placeres DJ’en i et tilstødende lokale, kan det svært at få folk til at danse. Snak gerne med DJ’en inden lokalet lejes, så du ved, hvor meget plads han skal bruge til DJ-pult, lysudstyr osv.

God jagt efter det perfekte festlokale og held og lykke med festen 🙂

Find dit festlokale her…Dette indlæg blev udgivet i Festlokaler? Se listen over festlokaler til fest her.

Post navigation